Vita Hästen lånar ny spelare från Frölunda HC

Vita Hästen fortsätter att låna in spelare. Denna gång från Frölunda där man lånar in John Dahlström.
18-årig forward som spelat sju SHL-matcher denna säsong.

Lånet gör man för att Jesper Samuelsson har dragit på sig en skada som håller honom borta.
– Jesper Samuelsson är senaste tillskottet på skadelistan och att John ansluter till truppen gör därmed att vi kan ställa 12 forwards på isen i morgon, samtidigt som hans egenskaper som målskytt är välkommet, kommenterar sportchef Niklas Czarnecki.

Lånet av Dahlström sträcker sig övern JVM, det skriver Frölunda.
Och inte säsongen ut – som Vita Hästen först skrev.

27 Kommentarer

 1. Man kan inte annat än skratta åt alla skador och lånade spelare. Snart slår man KHK’s rekord om att ha använt 50 spelare på en och samma säsong.

  Krya på er och värva ett par tung, elaka och hårdskjutande backar!

 2. Det behövs fler spelare som är fostrade i klubben , som spelar med hjärtat lika väl som med skicklighet. Hoppas på det i framtiden när hästarna ska upp och slå SHL lagen. Som typ lhc :-)

 3. Kan ju inte vara en tillfällighet med alla dessa skador. Med tanke på alla dessa hjärnskakningar så har det ju inte med träningen att göra direkt. Känns som att Hästenspelarna inte riktigt är med och hinner försvara sig på ett vettigt sätt. Och varför det blir så kan man ju spekulera i.

 4. Nu börjar klagandet igen!

 5. Vad skulle vara alternativet?
  Spela med 2 kedjor?

 6. Det finns inget alternativ, så länge som det
  är så många skadade. Tycker att det är jättebra
  att dom kan låna spelare. Tycker att ledarna i
  Hästen skötet det kanonbra, all heder till dom.

  • Instämmer ”LBR” och dessutom är det imponerande att laget ändå spelar så pass bra/effektiv hockey när man tvingas göra ändringar i truppen hela tiden.

 7. Ja, håller med alla! Och vilken jäkla tur att vi kan låna in spelare när det är så här, vad o helskotta hade man gjort annars?? Bra jobbat alla i klubben!!

 8. Kan inte låta bli att undra hur bra man skulle vara om det inte vore för alla dessa skador. Laget hade varit betydligt mera samspelta.

  Dock anser jag att man fortfarande saknar ett par ”bad assistent” backar som håller rent framför egen målvakt. Motståndarna ska veta att det gör ont att spela i Hästens zon.

 9. Intressant att ni numera håller på att bli ett lånelag värre än Asplöven. Var ett jäkla liv på er när mitt lag gjorde samma..lycka till förresten.

  • Du ser inte Hästens behov då eller? Vad är alternativet? Egna juniorerna håller inte måttet och ekonomin tillåter ju inte direkt att man värvar 8-9 nya spelare. Tänk efter lite innan du knappar på tangenterna gubben.

 10. Khkkrille: Så du menar att vi borde haft en trupp på 30 man för att gardera oss mot en 10-manna skadelista?
  Du får rätta mig om jag har fel men när ni hade en stor omsättning handlade det väl mer om att ni tog in spelare från alla håll och kanter på korttidskontrakt och skeppade ner spelare till div 1. Känns som att vi har olika situationer. Självklart vill ingen ha det så här men skadesituationen är helt sanslös.
  Lycka till själva!

 11. Micke// Min poäng var att nu ser ni själva hur det är när sådana situationer uppstår,kanske de lär er nåt inför framtiden när det gäller att hacka på andra lag?
  Personligen avskyr jag den lånekarusellen som finns i dagens svenska hockey. Börjar likna NHL/ AHL och det oavsett vilket eller lag de gäller.

 12. Är ju kanon när spelet blir som AHL-NHL också.

 13. Fb, jag vill också att själva spelet ska bli mer likt det nordamerikanska men inte dravlet med att skicka spelare till höger och vänster. Sätt ett tak på hur många man får låna och låna ut på en säsong målvakter undantaget.

 14. Reglerna borde ändras som sagt, tycker att en spelare får byta klubb max en gång om året, inklusive lån. Dvs alla lån ska vara för resten av säsongen, i värsta fall får man väl plocka upp lite juniorer och spela med tunn trupp. Man kan ju trots allt inte mer än åka ur.

 15. För i helvete, hur många spelare ska lånas och värvas egentligen. Det är ju EN, 1!!!! match som ska spelas innan uppehållet, spela stor jävla roll om man skulle råka förlora den då. Det här är bara parodi och man måste ju förstå att det skadar Vita Hästens varumärke något enormt. Plocka upp en junior istället, även om han egentligen inte är bra nog.

 16. Men tänk om det vid grundseriens slut fattas två poäng från att gå till play off,eller ännu värre ,visar sig att avsaknaden av dom betyder ett negativt kval! Nej alla poäng är viktiga.Vill helst aldrig mer se division 1 hockey I Himpan!

 17. Ja tänk om det skulle saknas två poäng till play-off!! Vad skulle hände då? Skulle solen slockna? Skulle världen gå under? Skulle hela Norrköping sprängas eller skulle det bara vara så att säsongen tog slut några matcher tidigare?

  Man kan inte bara räkna allt i poäng och kronor, det finns såkallade mjuka värden och långsiktighet som även påverkar de förstnämnda på sikt.

  Nu fick vi två poäng den här matchen. Tack vare Macke som vi faktiskt inte lånat. Visst är väl lånen bättre än våra juniorer, men inte så att det garanterat blir vinst med dem och garanterat förlust utan dem. Jag ser det som ett hån mot juniorerna att inte ge dem chansen EN JÄVLA MATCH när de nu har långt uppehåll. Dessutom, VCR ska alltså bli extraforward bara för att vi lånar så mycket. Ta av er era hästenglasögon och inse att det här är en parodi på hockey. Man kan snacka om att ”det är såhär det är” och visst är det så till viss del men vårat lag är ju i allra högsta grad med och bidrar till det istället för tvärtom vilket jag skulle föredra.

 18. Adam Smith till SHL,vilket skämt…Han skulle få 7 hjärnskakningar på ett år sen vore karriären över.Stanna i Hästen och nöjd dig med att vara stjärna i Allsvenskan.

 19. Ytterligare en Hästen blogg som är på väg att dö ut…
  Tråkigt!

 20. Förmodar att sponsorerna inte har så värst mycket ”pay-back” krav på denna blogg- en pormask accelererar fortare än vad det uppdateras här – nu är det riktigt uselt… tittut bloggar´n – dags att visa sig !!!

 21. Någon som vet varför bloggen inte uppdateras?

 22. It?¦s actually a cool and helpful piece of information. I am glad that you simply shared this useful info with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

 23. I have clients and associates that would find the article helpful. Is it ok to forward the article without getting into trouble? Usually the articles are sent out to the public as a newsletter or an rss feed. I am not changing it or hiding the author, simple sending and saying ”this might be of interest to you.”.

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.

*