Viktig dag för Vita Hästens ekonomi

I morgon söndag är det gratismatch i Himmelstalundshallen när Vita Hästen spelar mot Almtuna IS. En match som bara ska bli fullsatt. Men Norrköping brukar vara rätt duktiga att ta sig till hallen när sponsorerna bjuder på entrén.

Ett viss antal sponsorer går in och betalar 1 krona för varje åskådare som kommer. Det ger ett fint tillskott i klubbkassan och vi vet sedan tidigare att klubben ekonomi inte är den bästa.
Därför får denna dag och match, ses som viktig.

Så sprid detta. Så fyller vi hallen tillsammans.

Vita Hästen skriver på sin hemsida:
”På söndag den 22 januari tar Vita Hästen emot Almtuna i Himmelstalundshallen kl 16,00 – en match med gratis inträde. Redan nu har vi fått signaler om att det blir många åskådare.
Försäkra dig om en plats – kom i tid
Det väntas med andra ord bli en stor publikfest nu på söndag. Inträdet till matchen är gratis. Det är först till kvarn som gäller så kom i tid. Varmt välkomna.”

Spara bilden, lägg upp på Facebook, Twitter och Instagram om ni har det.

gratismatch

4 Kommentarer

  1. Det lär inte vara många gratistittare som kommer tillbaka efter det usla spelet som Hästen visade upp mot Almtuna. Bedrövligt.

  2. Precis. Med tanke på att det säkerligen var en del på matchen som inte brukar gå var det rent bedrövligt det man bjöd på. Varken bra för intresse eller ekonomi.

  3. Sportchefen i hästen verkar ha noll koll på läget i föreningen. Har varit sjuk en längre tid, ok men man vet väl vad som händer med laget, var svagheterna fins. Inga pengar inga nya spelare, helt ok. Men nu fans det tydligen sponsorer som var villiga att satsa på något nytt, DET visste sportchefen inget om sa han. Vet inte om föreningens trovärdighet blir starkare av sådana uttalanden av en som borde haft koll.

  4. Jensen har ju gått ut och pratat om de tuffa villkor som gäller för en klubb och inte minst dess ledare. Pressen, den höga personalomsättningen (kan ju bero på att folk får sparken också) och risken för utbrändhetssympton. Det sistnämnda får en att undra varför NC varit sjukskriven en tid. Det kanske i och för sig inte är viktigt, utan att han mår bra.

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.

*