Tränarens son till Vita Hästen?

Det är MrMadhawk.se som rapporterar om att Jonathan Johnson är på väg till Vita Hästen. Forwarden som just nu spelar för Tingsryd – är son till Hästens tränare Jonas Johnson.
Klart en stor fördel när man vill plocka in något.

15 poäng på 44 allsvenska matcher denna säsong – där har ni 24-åringens facit.

Jag har ingen koll Jonathan. Men man hoppas att Vita Hästen har det och att man inte tar in någon bara för att tränaren vill det. Utan för att det är någonting bra också.

15 Kommentarer

 1. Vore häftigt med lillbrorsan också!

 2. Hur tänker du när du skriver ”klart en stor fördel när man vill plocka in något”. Att det blir lättare att förhandla eller? Enda fördelen jag ser är att det blir lättare för Jonas att ha familjemiddagar.. 15 poäng är ju inte den snipern man vill lägga pengar på? Sen att NC säger att han gjort ett fantastiskt jobb?!?! Vilket jobb är det han syftar på? Vi hade med rätta höga förhoppningar på årets lag och det har de ju inte infriat. Så om de inte går till kvalserien så har han inte godtjänt i mina ögon, ”fantastiskt jobb” my ass! Och att de väljer att förlänga med Grizzly med bibehållen arbetsbeskrivning är det sjukaste jag läst, en målvaktstränare av medelmåttigt kunnande som ska ansvara för backarna där han kan absolut NOLL är skrattretande! Matrialaren kanske kan hålla i forwards resten av säsongen, då fixar man ju en post till utan att anställa. Jonas fru kanske kan ta den positionen annars…

 3. Vad säger man… Redan när han tog med sig en div 1-back från Varberg med blekt facit in i truppen tyckte jag det luktade lite kompis-polare -varning på värvningen men här har vi ju ren svågerpolitik av kött och blod.

  Nej, statsen impar inte, inte heller det jag sett av honom i spelet. Var det en medioker lirare vi var ute efter till nästa säsong? Nej, nu ska pappa fixa praktikplats åt sonen.

 4. malkom, vilken är hans styrka på plan? Jag tycker han på sin höjd är medelmåttig på vissa delar, ingen spjutspets på något. Men men, smaken är väl som baken.

 5. Jag föredrar #8 Anderberg alla dagar i veckan framför Olsén, tung att möta och är den av backarna i VH som hållt tät bakåt under flest matcher i rad nu, även räknat i speltid.

 6. malkom, kolla in statsen, Anderberg har flest minuter utan att släppa in bakåt till nu. Det är väl en av huvuduppgifterna gör en back va? Har du inte sett hur har har ryckt upp sig efter en trasslig inledning (men för mycket fel pass, ja). Jag tror dock att han är den som förlorade mest på vårt tränarbyte innan säsongsstart, han får ju inte chansen nu. Var klart före Younan förra säsongen i J20 på allt, nu får han inte ens speltid.

  Tror vi missat en riktigt bra back på sikt här…

 7. Min åsikt vad gäller de senaste inläggen är att både Anderberg och Olsén borde spela men Åkerström som typ snabbt räknat varit inne 60-70% av alla baklängesmålen. Håller också med om att Anderberg bör sätta mer uppspel (dock jävligt säker bakåt) och att Olsén flyttas på för lätt i egen zon. Men Åkerström helt kass och en stor säkerhetsrisk!!!

  Men t o m Åkerström har varit bättre än coachningen. Skakigt byte efter byte men inget händer, hade jag varit Anderberg hade jag lämnat för längesen!

 8. (Missade ett ”inte” i förra inlägget, blir lite mer förståligt nu)

  Min åsikt vad gäller de senaste inläggen är att både Anderberg och Olsén borde spela men INTE Åkerström som typ snabbt räknat varit inne 60-70% av alla baklängesmålen. Håller också med om att Anderberg bör sätta mer uppspel (dock jävligt säker bakåt) och att Olsén flyttas på för lätt i egen zon. Men Åkerström helt kass och en stor säkerhetsrisk!!!

  Men t o m Åkerström har varit bättre än coachningen. Skakigt byte efter byte men inget händer, hade jag varit Anderberg hade jag lämnat för längesen!

 9. Div 1 Eller inte,Palmberg har väl varit ok eller?

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.

*