Speltips hos Bettingstugan.se

Vi har en ny partner och det är Bettingstugan.se, en hemsida där ni ta del av speltips och dela med er av speltips. Gänget som skriver på Bettingstugan.se är alla nördiga inom sina sporter och spenderar mycket tid för att hitta spelvärda odds. Självklart håller man inte alltid med om tipsen och därför kan man öppet kommentera alla speltips som finns på hemsidan. Flest speltips är det inom fotboll och då främst de stora ligorna. Men även inom mindre ligor och cuper bevakas. Självklart finns det även en del speltips för ishockey och då främst SHL och NHL men även från HockeyAllsvenskan.

Det finns även en undersida för oddsbonusar där ni kan jämföra insättningsbonusar hos spelbolag. När man jämför bonusar hos en bettingsida finns det ett par saker man bör kolla lite extra på. Det är självklart summan på bonusen men det viktigaste är vad bonusen har för omsättningskrav och till vilket minsta odds man måste spela för att spelet ska räknas in i omsättningskravet. Hos Bettingstugan.se kan ni lätt jämföra detta i deras bonuslista.

Utöver detta kan ni läsa Bettingstugans recensioner av spelbolag, de ska fungera som en guide för att välja rätt spelbolag. Bettingstugan kollar på ett antal kriterier: licensland, utbud av spel, övrigt utbud, odds, bonusar och kampanjer, mobilvänlighet, support, varumärke samt möjligheter för insättning och uttag.

Besök gärna vår nya partner Bettingstugan.se. Ni kan även följa dem på Twitter eller Facebook.

Facebook: Bettingstugan
Twitter: @Bettingstugan

 

Bli först att kommentera!

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.

*