Rikard Olsén skrev på för Vita Hästen

Vita Hästen förstärker backsidan med Rikard Olsén. 21-åringen har den här säsongen hållit till i Hockeyettan med både Varberg och Grästorp. 16 matcher och 14 poäng är hans facit.
– Det blir ju intressant. Man måste förtjäna plats och speltid men han har potential. Vi får se om han kan få fram det och växa hos oss. Han är ju ung fortfarande, säger tränare Jonas Johnson till NT.se.

En ung och poängstark back i Hockeyettan, så självklart ska det bli intressant och se vad han kan tillföra i Vita Hästen.
Dock finns det lite Marcus Lissäng-varning. En spelare som gör mycket poäng i Hockeyettan, men som inte är i närheten av samma produktion i en serie högre upp.

inget illa om Lissäng, tycker det var trist att man dumpa honom. Kunde lika gärna gett honom en säsong till. Gjorde inte bort sig.

Ni får tycka att jag är tråkig.
Men när ens favoritlag värvar, vill man läsa om det på hemsidan.
Man vill se bilder, intervjuer och så vidare.
Det är precis det som skapar ett intresse för klubben.

Istället väljer klubben att släppa allt till till NT.
Jag köper det rakt av att man kan släppa info om kommande nyförvärv och så. Men när en övergång ska bli officiell – så tycker jag inte att NT ska vara Vita Hästens officiella kanal. För det är precis så det har blivit.

En klubb som har en usel ekonomi – borde istället se värdet i det hela.
Inte bara att intresset ökar om man skulle lägga ner lite mer tid på att släppa sådana nyheter på sin egna hemsida – utan också att man skulle kunna dra in en hel del pengar på det. Dels skulle företagen tycka att det skulle vara intressantare att synas på hemsidan om det faktiskt kom in lite besök.

Tycker klubben tagit fel väg och jag hoppas detta når fram och att man ändrar på det framöver.
För det ser inte bra ut att klubben inte skrivit en enda artikel om sitt senaste nyförvärv, mer än en liten notis i en av sina artiklar.

Höj er.

Annons: Få bästa speltipsen på Bettinstugan.se

Bli först att kommentera!

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.

*