Rickard Palmberg förlänger med Vita Hästen

Rickard Palmberg, värvad från Division 1, har imponerat så pass mycket att Vita Hästen nu väljer att skriva ett nytt avtal med forwarden.

Rickard Palmberg

Elva poäng på 24 matcher i HockeyAllsvenskan har det blivit denna säsong och det nya avtalet gäller i ytterligare två säsonger.

– Rickard är en spelare som har breddat vår spets på anfallssidan. Han är en spelare med gott spelsinne, bra teknik och ett vasst skott och har överraskat positivt på oss. Vi är mycket nöjda med att ha tecknat ett två-årskontrakt med Rickard. Vi tror han kan utvecklas ytterligare i Vita Hästen och vara bidragande till att vi blir ett lag att räkna med i HockeyAllsvenskan de kommande åren, kommenterar Sportchef Niklas Czarnecki till klubbens hemsida.

Vita Hästen har nu sex spelare under kontrakt över nästa säsong.
Förutom Rickard Palmberg är det följande:
Daniel Josefsson
Henrik Bankelius
Markus Gunnarsson
Mattias Kalin
Erik Olsson

6 Kommentarer

  1. Bra där. Jag hoppas verkligen att Gunnarsson mäktar med att komma tillbaka. Lite tveksam till Josefsson dock. Tycker han gör alltför många enkla misstag i både det defensiva spelet i egen zon och i uppspelsfaserna.

  2. Bra med Palmberg som nästan är förlåten för utvisningen mot AIK. I övrigt kommer det bli mycket jobb för klubben framöver. Josefsson känns seg och bidrar för lite offensivt. Laget behöver verkligen en poängstark back med ett bra skott kan jag tycka. Tror att Schmidt är förlorad och även Eriksson har ju uttryckt intresse för SHL. I övrigt är jag väldigt tacksam för att du tar dig tid för den här bloggen, men det har varit för få inlägg på sistone. Ser gärna fler analyser och nedslag i statistik och varför inte några intervjuer? Det behövs en sån här blogg med aktiva följare även i Norrköping.

  3. Faktum är att Hästen själva borde bidraga med just sådant, det är något som publik och supportrar efterfrågar och då är ju fragan varför frivilliga ska behöva ta på sig det.

  4. Jag håller med Peppe. Det var inte menat som kritik mot den ende som mig veterligen gör något, men kanske mer ett uttryck för frustration över att det saknas forum för fansen. Just på den punkten kan jag vara avundsjuk på Löven och Västerås t.ex.

  5. Men visst finns både Hästen och Hästen fanz på sociala medier så man kanske inte ska klaga

  6. Jag tror också att Schmidt är förlorad men Ericsson i SHL, icke sa Nicke, där platsar han inte. Håller med Fosse om bloggen. Den fungerar idag som en plattform för att utbyta åsikter, inte som en aktiv blogg.

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.

*