Lös målvaktsfrågan med egen junior

Nu ska Vita Hästen få hjälp av Örebro Hockey angående målvaktsfrågan.
Men, det handlar om en junior. Från deras J20-lag.
– Vi låser oss inte. Vi får ta det från match till match. Vilken av Örebros J20-målvakter det blir är inte klart än, säger Niklas Czarnecki till NT.se.

Här satt man och trodde att en målvakt med lite seniorhockey på meritlistan skulle förstärka Vita Hästen när Axel Brage går skadad. Men ibland får man fel.
Att man väljer att plocka in en junior från Örebro Hockey, framför sina egna, det rimmar ganska illa.
Det sänder inga bra signaler.

Lyft upp Fredric Andersson. Han förtjänar chansen mer, än en junior från Örebro.

Tänk om Vita Hästen.

15 Kommentarer

 1. Verkar vara Hästens policy, gäller väl även backsidan när man plockar in en juniorspelare från Skellefteå och inte satsar på sina egna som till och med finns i A-truppen. märkligt!

 2. I längden är det ju inte bra,men man får ju ta fall som fall i allafall.

 3. Snacka om att pissa på egna juniorledet. Tycker det är nog med lån nu, börjar kännas lite konstigt. Ville själv inte se Hästen som någon farmarklubb till Örebro, men när man nu lånar en spelare från Örebros J20 så får jag väldigt starka farmarklubb-vibbar.

 4. Jag har sagt det förr och säger det igen. Kommer inte gå på några matcher detta år då jag inte stöder detta jävla lånande hit och dit. Istället för att låna in en spelare för fjärdekedjan i två matcher låter man såklart en junior få chansen. Man ska ju ha som mål att ha samma trupp hela säsongen och låta andra få chansen vid skador. Visst kan man låna in spelare vid lite mer extrema fall men detta är ju bara en jävla parodi nu.

 5. Dels är det ju en skillnad på en J20 Elit målvakt och en J20 Superelit målvakt. Lägg därtill att Fredric är 17 år och hade inför sitt senaste inhopp stått 1 J20 match. Är det en spelare ni känner er trygga med att slänga in som reserv? Inget ont om killen, men lite erfarenhet från J20 kan han kanske få först? :) Det hade säkerligen varit annorlunda om Andersson varit 19 och stått 2 säsonger i J20. Då hade det varit uselt om han inte fått chansen på bänken :)

 6. Bra att frågan lyfts!
  Våga att satsa på de egna!
  Det är bra för de yngre spelarna i VH att se Norrköpingskillar från juniorsidan få chansen i A-laget.
  Jag har alltid tyckt att det ska slussas in egna juniorer i A-laget, ge dem chansen över tid då man lär och utvecklas av att spela och träna med en bättre omgivning om man får förtroende och känner ett tålamod från föreningen. Det borde också bli billigare för VH och på sikt bättre för klubben.
  Vita Hästen har gjort så att J-verksamheten numera tillhör ungdomsverksamheten, jag tror inte att det är många av SHL och de allsvenska lagen som har det upplägget, man kan undra varför?
  Det verkar som om juniorsidan är en ända stor belastning för Vita Hästen AB!
  Vill också påpeka att förutom Fredric A så har J20 också Johan Sandell som målvakt och även han är bra.

 7. Nu tar man in en målvakt från Örebro, och absolut inget ont om honom som person, som också är 17 år och stått 1 J20 SuperElit och alltså inte får någon matchtid bakom Marmenlind.
  Precis som när Berg var 1:e keeper och Ählmand var backup, när Berg blev skadad – fick Ählman chansen – nix, då tog man ner en målvakt från Örebra.
  Varför lyfter man inte upp Söderström och ger honom möjligheten medans Brage är skadad?

 8. Lejonkungen.// Söderström är ju den som kommer stå. Han har ju även stått matcher när Brage varit hel. Tanken är väl att Söderström o Brage delar antalet matcher.

 9. I want to start a website. It will be asking for money only to fund the seminars associated with holding meetings for the clients and for mailouts. How should I go about setting that up?.

 10. Thank you ever so for you blog.Really looking forward to read more. Great.

 11. Im obliged for the article post.Really looking forward to read more. Much obliged.

 12. You made some nice points there. I did a search on the subject and found most guys will consent with your blog.

 13. Really appreciate you sharing this blog post.Really thank you! Will read on…

 14. A big thank you for your blog article.Really looking forward to read more. Really Cool.

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.

*