Beskedet: Markus Gunnarsson lägger av

Markus Gunnarsson Vita Hästen
Under onsdagen kom beskedet om att Markus Gunnarsson slutar med ishockeyn. Riskerna efter de hjärnskakningar som han haft – är för stora. Därför kommer han nu satsa på sin civila karriär.

Markus Gunnarsson till Vita Hästens hemsida:
– Det är med stor sorg jag härmed meddelar att jag lägger skridskorna på hyllan. Att fortsätta spela ishockey har hela tiden varit mitt mål men med tiden har detta beslut vuxit fram. Jag har kommit till en punkt där jag insett att jag inte vågar utsätta mig för att få ytterligare en smäll mot huvudet vilket i sin tur omöjliggör fortsatt spel. Självklart var det var inte såhär jag hade tänkt avsluta min karriär, speciellt då jag känner att jag har så mycket mer att ge, men livet blir inte alltid som man har tänkt sig.

Mycket tråkigt – att redan som 26-åring tvingas lägga av med det man älskar mest.

All lycka till dig, Markus. Ingen ville att det skulle bli såhär.

3 Kommentarer

  1. Lycka till Markus.

  2. Klokt beslut och lycka till

  3. Hallå, vem skriver??

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.

*